Cabaret 15 november

Arie Vuyk stelt nieuwe talenten aan u voor op het gebied van comedy, cabaret en kleinkunst


donderdag 15 november – 20:15 uur

 

000 ReserverenToegang: € 10,–

 


Cabaret in Theater ’t Kapelletje is elke keer weer een verrassing. Verfrissende humor, daverende lachpartijen, poëtische liedjes en absurde performances wisselen elkaar af.

In tegenstelling tot vele stand-up comedy programma’s krijgt elke artiest 25 minuten de tijd om zijn of haar verhaal te vertellen en een relatie met het publiek op te bouwen.

Elke voorstelling is anders.

 

Op 15 november kun je kennismaken met:

 

cab Mike-Bakker 1x1Mike Bakker

Nederland is een gelukkig land maar men heeft altijd wel wat te zeuren. Iedereen moet altijd maar keuzes maken maar wat is nu het beste om te doen. Iedereen moet werken voor geld maar wie heeft er nu echt zin om te werken. Iedereen wil snel en gemakkelijk reizen, toch staan we elke dag in de file en lukt het de NS maar niet om op tijd te rijden.

Allemaal stof tot nadenken. Iets wat Mike doet in zijn eerste solovoorstelling.

Met een enorme zelfspot relativeert hij de dagelijkse gang van zake en nog veel meer.

 

 

cab Micha GorghyMicha Ghorghy

Micha Ghorghy zingt Nederlandstalige Liedjes over alledaagse onderwerpen. Absurd, soms melancholisch maar altijd met de juiste dosis droge humor worden de liedjes geserveerd op een basis van gitaarakkoorden met daar bovenop een herkenbare en beklijvende melodielijn.

Vervolgens wordt dit afgemaakt met een overdaad aan woorden en zinnen die op hoge snelheid het publiek in geslingerd worden.

Dit alles vergt het uiterste van de toehoorders en opperste concentratie is daarom een vereiste. Maar schrik niet! Want door een vleugje magie toe te voegen zal dit alles toch tot een harmonieus geheel gesmeed worden en eenieder die er getuige van is in een staat van blijdschap en geluk brengen.

 

cab Frederique ArnoldFrédérique Arnold

Een Brabantse jonge dame die een groots en meeslepend leven nastreeft en haar heil zoekt in de grote stad Amsterdam, maar die vanavond ook een uitstapje naar Rotterdam zeker niet versmaadt..

Zij deelt met u haar fascinaties, haar verleden, en dat van haar familie, en relativeert ze elk probleem zodat ze stralend door het leven kan gaan.

Frédérique studeerde Theaterwetenschappen en rondde in 2016 de Tweede Fase af aan de Koningstheaterakademie in ’s-Hertogenbosch. Ze was finaliste van het Schager Cabaretfestival in 2015, halve finaliste van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival en won bij het 8e Utrechts Cabaret Festival de Persoonlijkheidsprijs.