Het Verborgen Theater

Spetterende opening van het theaterseizoen

 


Zaterdag 8 september 19.30 – 23.00 uur

Toegang:  GRATIS

Reserveren: Niet nodig: je bent de hele avond welkom!


 

Op zaterdag 8 september vanaf 19.30 uur openen Theater ’t Kapelletje en het Theaternetwerk Rotterdam (TNR) het seizoen met Het Verborgen Theater.

Tijdens Het Verborgen Theater komt er van alles langs. Een violist in de tuin, een barmeid die haar hart uitstort in de foyer, dansers op het dak of een act in een kleedkamer of het kantoor. Als toeschouwer maak je een theatrale rondreis langs de ruimtes van ’t Kapelletje en zie je overal korte optredens tijdens een doorlopende voorstelling. Mooi, daardoor ben je altijd precies op tijd. Het Verborgen Theater is de seizoensopening van ’t Kapelletje en TheaterNetwerk Rotterdam.
Meer info: verborgentheater@gmail.com 

 

De volgende ruimtes van ’t Kapelletje zijn te bezoeken: de tuin, ’t Fundament, de buitenruimte voor de lift, de lift, het invalidentoilet, de ruimte onder de foyer, kantoor TNR, het trappenhuis, de kleedkamer in het trappenhuis, de kleedkamer achter het toneel, het dak en natuurlijk het theater zelf.

Centrale ontmoetingsruimte is de foyer, daar kun je tocht door het theater beginnen, ervaringen uitwisselen en onder het genot van een drankje even bijkomen van alle indrukken.

 

Op Facebook vind je elke dag nieuwe informatie over het programma! Klik hier.

 

Graag tot ziens op 8 september!

 

 

Om alvast in de stemming te komen, hierbij alvast een paar foto’s van vorig jaar.