JASPER EN HET GROTE DROMENBOEK

Stichting On Steetsj


De repetitieruimte ’t Fundament kan permanent worden gehuurd bijvoorbeeld op een vaste middag of avond in de week, maar ook voor een korte periode, zoals voor het instuderen van een bepaald project. Dit kan natuurlijk leiden tot een voorstelling in Theater ’t Kapelletje, maar dat hoeft niet.

 

Eén van de groepen, die hier de laatste tijd hebben gerepeteerd is de Stichting On Steetsj.

Zij hebben hier  de avontuurlijke musical “Jasper en het Grote Dromenboek” ingestudeerd.

Deze speelt op 5 en 6 januari 2018  in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, als afsluiter van de kerstvakantie, voor iedereen vanaf 6 jaar.

 

jasper

De voorstelling
Jasper is een jongetje met een hele rijke fantasie. Hij droomt er van om later, als hij groot en sterk is, een grote en beroemde tovenaar te worden. Op zijn kamer staat een grote kist vol speelgoed, daarmee speelt hij en droomt hij weg in zijn eigen fantasiewereld. De avonturen die hij beleeft schrijft hij op in zijn ‘dromenboek’. Op een dag vat deze plotseling vlam. Het boek valt in stukken en Jasper hoort een donkere en enge stem die hem vertelt dat zijn boek is verdwenen in de Dromenwereld. Als Jasper zijn boek terug wil hebben, kan hij het komen halen. Maar… dat moet binnen een nacht van zes uur. Lukt hem dat niet, dan zijn al zijn dromen voorgoed verdwenen en verandert de wereld in een grote nachtmerrie. Zal het Jasper lukken om de wereld te redden….?

 

Kaarten en praktisch
De voorstelling wordt gespeeld in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, op 5 januari (aanvang 19:30u) en 6 januari (aanvang 14:30u) 2018. De entree bedraagt €17,50 voor volwassenen en €15,- voor jeugd t/m 12 jaar, entreeprijs is inclusief consumptie en reserveringskosten.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, en op www.stadsgehoorzaal.nl .

 

Stichting On Steetsj
Stichting On Steetsj is een recent opgericht theaterproductiebedrijf dat per theaterseizoen één of meerdere voorstellingen op de planken wil brengen. Iedere voorstelling wordt gemaakt door nieuw creatief talent en zo krijgt deze de kans om zich te ontwikkelen. Naast een jaarlijkse grote theatervoorstelling continueren we door het organiseren van workshops, ondersteunen we andere gezelschappen op het gebied van techniek of artistieke adviezen, en produceren we kleinere producties zoals vertelavonden, kindershows of improvisatietheater.

 

Meer informatie over de stichting en de activiteiten op www.onsteetsj.nl .
PRODUCTIE
Concept en tekst: Daniel-Lee Jongman
Muziek: Joost Limberger
Regie: Mitchell Barning
Regieassistentie: Wendy Hogendoorn
Spel, zang en dans: Chenoa Nebbeling, Sacha Oskam, Ruben van Haften, Wendy
Hogendoorn, Dominique Timmermans, Gabriëlle Timmermans, Joey Nebbeling.