Love is all

buurtproject in de Provenierswijk met kunst & cultuur over de liefde.


vanaf woensdag 14 februari 2018 – 12.45 uur

Diverse locaties. Toegang gratis.


Valentijnsdag 14 februari start van 3 weekenden kunst & cultuur in de Provenierswijk,  “Love is al”, een buurtproject over de liefde.

Kunstenaarscollectief -de ontmoeting- , Marita Beukers, Ron Blom, Wouter Julien van den Haak, Willem van Hest, Hans van den Hooven en Bernard Metz, organiseert samen met een groot aantal gasten een kunstmanifestatie over liefde en mededogen in de Provenierswijk.

 

Er waait de laatste jaren een gure wind door Nederland. Een onbehagen dat op vele plekken leidt tot afnemend begrip voor de ander of een roep om een sterke leider: dreigende taal en gebrek aan respect.
Kunnen liefde en mededogen het antwoord zijn op de vragen van onze tijd?
-de ontmoeting- gelooft daarin. Daarom is het de hoogste tijd voor het project ‘love is all’: dat wat iedereen bindt versterken in plaats van dat wat scheidt.
–de ontmoeting- werkt nadrukkelijk samen met hen die vaak niet direct vertegenwoordigd zijn in de kunstwereld: buurtbewoners, scholieren, senioren. Zij laten hun verhaal horen of verbeelden het via beeldende kunst, poëzie, muziek, film, theater en filosofie.

love i a V12defKleinVoorzijdelove i a V12defKleinAchterzijde

 

 

 

 

Wijk-tv maakte de volgende reportage van dit project:

 

Love is all film