De drie Maasketiers

 

Theater ’t Kapelletje zoekt acteurs, actrices en musici voor de nieuwe winterproductie!!!

 

Theater ’t Kapelletje brengt alweer enkele jaren een leuke winterproductie die rond Kerst en Oud en Nieuw de planken op gaat.

Zo waren er o.a. al de stukken Skroetsj, De klokkenluider van de Euromast, Overwinteren op het Noordereiland, Donkie Sjot, De Twee Weezen van Charlois en afgelopen seizoen nog Dr. A. Cula, tandarts uit het Oude Noorden. De bekende verhalen worden dusdanig herschreven en voorzien van grappen en grollen, dat ze geschikt zijn voor de hele familie.

Voor de komende winter staat er wederom een productie op de planning en ook dit keer is het stuk lichtjes gebaseerd op een bekend verhaal en zal “De Drie Maasketiers” gaan heten. Ik zal de regie van deze productie op mij nemen.

Mocht je interesse hebben in een rol of om deel te nemen als musicus dan is het wellicht goed om de volgende zaken alvast te weten:

Kennismakingsbijeenkomst /auditie:
Geïnteresseerden zijn welkom om op woensdag 5 juli 2017 om 19:30 uur in Theater ’t Kapelletje de kennismakingsbijeenkomst / auditie bij te wonen.

Spelersbijdrage:
De productie is low budget en we vragen daarom een spelersbijdrage van €75,– p.p.

Repetitieavonden:
Wekelijks op dinsdagen vanaf 5 september 2017. Eventueel in overleg extra ingelaste repetities.

Speeldata:
De speeldata zijn 16, 17, 22, 23, 24, 26, 29 en 30 december 2017. In het nieuwe jaar staan er ook nog uitvoeringen gepland op 5, 6 en 7 januari 2018.
De data die op de vrijdagen vallen zijn avondvoorstellingen. De overige voorstellingen zijn matinees.

Namens het Winterproduktie-team,


Marco van Bergem