Expositie Petra Prins

Petra Prins 2In de foyer deze keer het werk van een oude bekende in Theater ’t Kapelletje: Petra Prins. Lag bij de vorige expositie de nadruk vooral op haar tekeningen van dieren, nu zijn het vooral portretten van mensen.

 

Zelf zegt ze daarover: “Sinds september 2016 ben ik op tekenles gegaan bij
Avi Lev in de Kunstbreak te Berkel en Rodenrijs.

In het eerste jaar werkte ik aan mijn kijktechniek en heb ik vooral met pastels en houtskool dieren nagetekend. Hiermee heb ik al eerder geëxposeerd op deze plek.

Nu, in het tweede jaar, heb ik mijn eerste aquarel- en inkttekeningen gemaakt. De dieren waren ook portretten en ik heb nu de overstap gemaakt naar gezichten. Afwijkingen in gezichten of het verhaal trekt mij vooral aan.

Ik ben mijn eigen stijl nu aan het ontwikkelen en daarbij natuurlijk nog techniek met alle verschillende soorten materialen. Er valt nog genoeg te leren en te ontdekken voor mij. Ik teken ook in opdracht en maak vooral foto’s na.

Of zoek er iets bij ter inspiratie. Afhankelijk van de wensen.

In het dagelijks leven ben ik trainingsacteur, (co-)trainer en coach voor persoonlijke ontwikkeling.

GPetra Prins 1elukkig heb ik genoeg geduld en geef ik niet zo snel op. Ik ben wel wat perfectionistisch ingesteld en blijf lang doorgaan tot ook ik het zelfs goed genoeg vind.

Daarnaast schrijf ik af en toe een persoonlijk gedicht. over mijn ontwikkeling of proces.

Wil je meer zien of heb je vragen, dan ben ik te vinden op Facebook onder Petra’s Kunst of te mailen op petraactrice@gmail.com voor een afspraak.

Met warme groet en tot ziens,
Petra Prins-Hertog