Grote Muil, Dikke Lip

het tweede hilarische cabaret programma van twee Rotterdammers met het hart (eindelijk) op de tong!


zaterdag 9 maart – 20:15 uur

Toegang: € 18,50

000 Reserveren

 

 


km-4x5-006-def_medMisschien heeft u het niet zo in de gaten gehad, maar Karen en Monique hebben zich de afgelopen jaren ingehouden. Ze hebben op hun tong gebeten, hun mond stijf dicht gehouden en een andere kant opgekeken om vooral niemand te kwetsen.
Oh ze hebben wel geklaagd hoor, dat wel, maar dan vooral tegen elkaar. Want waar heb je anders een BFF voor?! En wat was er veel te klagen.

Ruud Gullit voetbalt niet meer. Om maar wat te noemen. En pubers zijn zeer beperkt houdbaar binnen het gezin. Vakanties met vrienden lopen uit op oorlog. En de problemen van een ander gaan altijd voor. En dan die bende overal. Letterlijk en figuurlijk.

Maar daar zijn ze klaar mee! Ze zijn geen makke schapen, geen meelopers en niet geboren als Assepoesters . Niet mondje dicht, maar EEN GROTE MUIL ! Ka en Mo gaan zeggen wat ze denken. Tegen iedereen.

Dit cabaretprogramma is een cursus Grote Muil. Oftewel een workshop Dikke Lip, want als je zegt wat je eigenlijk denkt, dan kun je een klap verwachten. De niet-lullen-maar-poetsen-filosofie is in Rotterdam geboren. En Ka en Mo vinden het tijd om een dikke lip te durven krijgen. Kom maar op met die mep. De lieve vrede gaat in de prullenbak.

Grote muil-Dikke lip: het tweede hilarische cabaret programma van twee Rotterdammers met het hart (eindelijk) op de tong!

K&M: Twee zangeressen, Karen Levin en Monique van der Ster, beiden 25 jaar in ‘het vak’. De één hysterisch, de ander praktisch. Tegenpolen die een hoop gemeen hebben.

kmgrotemuildikkelip18nov201_med-2Karen Levin speelde in diverse musicalproducties van Joop van den Ende (met Henk Poort, Joke de Kruijff, Lone van Roosendaal, Paul van Vliet e.v.a.), zong in diverse bands zowel nationaal als internationaal, werkte als acteur mee aan tv-commercials, is zangdocent en maakte verschillende kleine theaterproducties.

Monique van der Ster was werkzaam als backingvocalist bij Rene Froger, Lee Towers, Gordon, Boudewijn de Groot e.v.a., zingt jingles en commercials voor vele radiostations in binnen-en buitenland (o.a. Radio 2), is stemacteur voor tekenfilms, maakte deel uit van Jody’s Singers en zong in twee Rock-musicals van Kayak.

Regie: Saskia van Zutphen

PR: info@kenmtheater.nl. Informatie en speeldata: www.kenmtheater.nl