Repetitieruimte

 

 

logo-fundament

Op zaterdag 27 mei werd de nieuwe repetitieruimte van Theater ’t Kapelletje, ’t Fundament, officieel geopend. Voor een reportage van de opening klik hier.

Hieronder een overzicht van de bouwgeschiedenis.

 

 

 

 

Er is hard gewerkt om er iets moois van te maken: er is elektriciteit, verlichting, verwarming, toilet, een keukenblok met warm en koud stromend water, wifi, een geluidsinstallatie, een spiegelwand, die met gordijnen desgewenst aan het gezicht onttrokken kan worden. Op de plek waar gerepeteerd wordt is een balletvloer aangebracht. En in de hal en de keuken liggen fleurige tapijttegels.

Er is een “opkamer” waar de regisseur zich even kan terugtrekken, groepsopdrachten kunnen worden voorbereid of welke bestemming gebruikers dan ook maar voor ogen hebben.

 

Iedereen die de ruimte huurt kan de beschikking krijgen over een afsluitbare locker-kast om de spullen op te bergen. Grotere zaken als bv. decorstukken kunnen in de bergruimte worden gestald zolang ze voor de repetities nodig zijn.

 

De ruimte is onder meer geschikt voor het instuderen van toneel-, cabaret-, ballet- en dansproducties. Maar ook een zangkoor en enkele bandjes hebben al belangstelling getoond.

Ook eens kijken? Maak een afspraak via fundament@theaterkapelletje.nl of 0642515721

 

 

souterrain tegels hall

 

 

20170227_165201

 

souterrain vloer

 

souterrain vloer 2

 

souterrain 6

 

souterrain 7

 

souterrain 8

 

aaP1030234_1227x800

 

aaDSC_5444_1208x800

 

 

 

 

 

En hieronder een plattegrond.

 

kaart-repruimte

 

De beschikbare ruimte bedraagt ca 170 m2

Belangstelling? mail naar fundament@theaterkapelletje.nl

of bel 06-42515721.

 

Met dank aan:

Stadsontwikkeling~T1

 

souterrain Auro schilder Kapelletje-1png_Page1

 

souterrain Bouwmeester3

 

en aan Nico Vellinga, Anneke Klerks, Chris Klerks, Aad Fase, Lydia Oskamp, Daniƫlle Hermans, Judith Pfefferkorn, Patrick Bruggeman, Amber Staas, Jip Peeters, Wouter Oskamp, Annemieke van Lieshout, Lia Otte, Richard Kors. Enno Lobo, Dick Oskamp, Marius Heijenk, Eugenie van Vendeloo, Reinier van Mourik en Kees Deenik, die allemaal vrijwillig hun tijd en energie ter beschikking stelden om te komen helpen.