NB-kop02

NIEUWSBRIEF juni- 2020

.. W E L K O M .. T E R U G ..

Dat 2020 voor ons een bijzonder jaar zou worden stond als een paal boven water.
Dit jaar vieren wij namelijk het 35-jarig bestaan van ons kleine theater.
Maar Corona verraste ons. Dit voorjaar stonden veel voorstellingen en bijeenkomsten gepland die, tot onze grote spijt, niet door konden gaan.Gelukkig zijn veel voorstellingen en bijeenkomsten naar het najaar verplaatst, waarvan wij hopen dat zij binnen de Covid-19 maatregelen door zullen gaan.
Vanaf 2 juni is ons theater, met enige beperkingen, weer open. Mocht u ideeën/wensen hebben, u bent van harte welkom om eens langs te komen! Om een afspraak te maken kunt u het beste een mailtje sturen naar beheer@theaterkapelletje.nl
aaDSC02628
Tijdens de gedwongen 'Pauze' hebben wij niet stil gezeten. Onze theaterzaal is opgeruimd en geschilderd.Veel vrijwilligers hebben zich van hun beste kant laten zien, met als resultaat dat onze theaterzaal nóg mooier en romantischer is geworden.Ook de binnentuin, oase van rust in de grote stad, hebben wij onder handen genomen.Heel veel dank aan o.a. Judith, Anja, Reinier, Kees, Kevin & Bernise, Christine, Jan, Annemieke en Patrick.
aaDSC02619
Ook in onze repetitieruimte ’t Fundament komt de activiteit weer op gang. Mensen die zeer bewust, met de omstandigheden en risico’s indachtig, mooie plannen willen gaan verwezenlijken. Gebruikersregels en materialen liggen klaar om weer de vloer op te gaan. Makers, spelers en leerlingen staan te popelen om hun creativiteit te tonen.

Wij verwelkomen weer workshops, makers die de repetities voor hun eindexamenvoorstelling weer oppakken, muzieklessen en kleine muziekgezelschappen die onze prachtige ruimte gebruiken voor geluidsopnamen.

Amateurtheatergroepen die dit voorjaar zouden repeteren en spelen zijn uiteraard nog flink in afwachting. Een aantal richt zich op 2021. Sommigen blijven in verbinding en zullen in september besluiten gaan nemen. Ze zijn er nog! We denken hard met hen mee.
Meer weten? Langskomen? Gebruik maken van
't Fundament? Mail naar: fundament@theaterkapelletje.nl
logo-fundament

En Verder ...

zomerproductie TNR 5x4
Wellicht was je erbij: het ON-aardig sprookje, de zomerproductie vorig jaar waarin we door regisseur Mirjam Veldhuijzen-van Zanten en een grote groep spelers en muzikanten werden getrakteerd op verhalen over het milieu. Mirjam bouwt door aan een kleiner vervolg, een voorstelling voor scholen. Nu roept ‘de natuur’ de mens ter verantwoording. De fauna gaat vragen stellen: ‘Is er een plan?’ ‘Zit er een tijdspad achter vernietigende keuzes?’ ‘Zou overwoekeren als daad kunnen werken?’
Repetities in ’t Fundament.
Mocht u, omdat u ons mist, een voorstelling, digitaal, mee willen maken?
Het jaarlijkse "Shimmy Shake Festival" gaat, gezien de grote aantallen dansers en bezoekers niet ‘life’ door. In ons theater worden filmopnames gemaakt die op zondag 14 juni a.s. uitgezonden zullen worden.
SS-1406
WE GAAN WEER BEGINNEN en ... MISSCHIEN GAAT DE TRIBUNE WEER RIJDEN!
uithangbord banner1
Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je ooit bent opgegeven als abonnee of omdat je onlangs nog contact met ons theater hebt gehad.
Geen belangstelling (meer)? Meld je dan af met de knop "Uitschrijven" onderaan.
Uitschrijven | Abonnement beheren
Theater 't Kapelletje, Van der Sluysstraat 176, 3033 SR Rotterdam
Vanaf de Schiekade: door het poortje tussen de huisnummers 45 en 47 (het Emmahuis)
Tram 25 stopt bijna voor de deur (halte Walenburgerweg)
E-mail: beheer@theaterkapelletje.nl / fundament@theaterkapelletje.nl
Website:https://theaterkapelletje.nl/
MailPoet