Coronaregels in Theater ’t Kapelletje.

Vanaf 25 september 2021 heeft u, naast uw toegangskaartje, voor elke voorstelling in Theater ’t Kapelletje een coronatoegangsbewijs nodig in combinatie met een legitimatiebewijs. Het coronatoegangsbewijs is de QR-code die u kunt aanmaken met de Corona Check-app of via coronacheck.nl als u een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve PCR-test van Testen voor Toegang heeft

QR-code Coronacheck: https://coronacheck.nl/nl/

Testen voor toegang: https://www.testenvoortoegang.org/

De QR-code wordt gescand bij de ingang van het theater, waarbij u een geldig legitimatiebewijs moet kunnen tonen.

Het coronatoegangsbewijs is door de overheid voor alle theaters verplicht gesteld. Hierdoor kunnen wij de 1,5 meterregels loslaten.
In ons theater is op dit moment een capaciteit van 55 personen.
In verband met de regels voor de horeca kunnen wij bij avondvoorstellingen (vanaf 20:00 uur) geen gebruik maken van de foyer.

Mocht u liever niet meer naar de voorstelling komen omdat u niet gevaccineerd bent, niet wil testen of het niet prettig vindt om de 1,5 meter los te laten, dan begrijpen wij dat en kunt u uw geld terugvragen bij de organisatie die u het kaartje heeft verkocht.

Wij hopen dat deze maatregelen maar van korte duur zijn en wij u weer volop, zonder QR-code, in ons theater mogen ontvangen.

Bestuur en Beheer Theater ’t Kapelletje, Rotterdam