Familiedag 2019

Henk Derksen luistert naar de toespraken ter gelegenheid van zijn afscheid als actief amateurtoneelspeler. Henk, dank voor al die prachtige rollen, waarin we van je spel hebben genoten.

12 oktober: ‘Een optimistische Familiedag’.

Theater ’t Kapelletje wordt omringd door donateurs. Die noemen we onze “Familie”. De familie is 8 jaar geleden ontstaan en telt nu 89 leden. Dat is een evolutionair unicum.

Een keer per jaar komt de familie bij elkaar op de jaarlijkse ‘familiedag’. Daar wordt o.a. besloten over wat er met het familiekapitaal gebeurt.
Na het voltooien van repetitieruimte ’t Fundament twee jaar geleden is door de familie besloten het kapitaal te laten groeien. Wat in 2019 tot een aantal zichtbare en praktisch-verbeterende voorstellen heeft kunnen leiden. De ganse familie heeft daarmee ingestemd. We gaan er dankbaar mee aan de slag.

Een mooi deel van de dag volgde met een allerlaatste uitvoering van Theatergroep KRT van ‘Sonnetten’. Regie: Minnekus de Groot. Juryprijs-winnend op het ATFR 2019.
Speciaal voor de familie nog één keer. Met als prachtig doch weemoedig moment: de laatste keer dat Henk Derksen op de planken zou staan, wat hij met verve deed.
Er is een waardig afscheid genomen, namens KRT, TNR en Theater ’t Kapelletje vrienden en familie.

Ons streven: een nog grotere familie volgend jaar.
Ook familie worden? Klik hier