NOODFONDS Theater 't Kapelletje
Reken op mij

Neem deel aan het noodfonds ‘Reken op mij’ voor Theater ‘t Kapelletje. Zorg ervoor dat het theater kan blijven bestaan.

De financiële reserves van Theater ‘t Kapelletje worden steeds kleiner door het moeten betalen van de vaste lasten en het uitblijven van inkomsten uit verhuur. Met het beperkte spaargeld van de afgelopen jaren en ondersteuning vanuit de landelijke en lokale overheden kan het theater deze periode nog voldoen aan de betalingsverplichtingen. Maar als deze periode langer duurt raken de financiële reserves op en moet het theater sluiten. Om sluiting te voorkomen is een noodfonds nodig om te zorgen dat het theater voldoende geld heeft om na de coronacrisis weer door te kunnen gaan.

Voorgoed gesloten?
Heb jij een warm hart voor Theater ‘t Kapelletje en het amateurtheater in Rotterdam dan kun je helpen. Stel je garant voor een bedrag in ons noodfonds ‘Reken op mij’. Zorg er voor dat het Theater ‘t Kapelletje niet hoeft te sluiten.

 Gunstige voorwaarden
Je doet overigens de toezegging onder gunstige voorwaarden. Theater ‘t Kapelletje heeft de culturele ANBI status. Dit betekent dat als je het bedrag uiteindelijk betaalt, je een extra belastingvoordeel hebt. Voor donateurs aan een culturele instelling geldt namelijk een extra giftenaftrek. Meer informatie vindt u op de site van de Belastingdienst.

 Sta garant voor Theater ’t Kapelletje
Jij kunt helpen om het voortbestaan van Theater ’t Kapelletje mogelijk te maken. Stel je garant voor minimaal 500 euro. Deze garantstelling geldt voor maximaal twee jaar. Alle toezeggingen vormen samen het noodfonds ‘Reken op mij’.  Als de nood aan de man komt, doet het bestuur een beroep op het noodfonds. Zou jij voor 500 euro of meer  garant willen staan?

Mogen wij op je rekenen?

      Meld je hier online aan voor het Noodfonds

Wilt u eerst nog meer informatie? Klik dan hier voor de

Voorwaarden en veel gestelde vragen

U kunt ook een aanmeldingsformulier downloaden, digitaal invullen of uitprinten en invullen, en vervolgens opsturen naar noodfonds@theaterkapelletje.nl

Download Aanmeldingsformulier (pdf)

 

REKEN
OP
MIJ