PROGRAMMA

Over dromen van ouderen en het verglijden van de tijd. Een voorstelling van de Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten (TOR).

22 juni 2019 tot 23 juni 2019

De Stichting zet wetenschappelijk onderzoek in om de wereld een betere plek te maken. Proefpersonen zijn voor ons essentieel om vooruitstrevend en innovatief werk te verrichten. Tijdens de experimenten zijn wij niet verantwoordelijk voor het verdwijnen van uw ziel, dat bent u zelf.
Een voorstelling van RISK

29 juni 2019

Feride is op haar 13de uitgehuwelijkt en vijf maanden later is zij verlaten door haar neef waarmee zij moest trouwen. Een stuk waarin duidelijk wordt gemaakt wat kindbruiden allemaal kunnen meemaken en hebben meegemaakt. Van Theatergroep MASKE

30 juni 2019

Een liefdevolle handreiking voor álle ouders & opvoeders door Elise Verheul

Uitverkocht
7 juli 2019

Twee ex-echtgenoten ontmoeten elkaar voor het eerst na vijf jaar op de  begraafplaats waar hun zes jaar geleden overleden zoontje ligt. Geschreven door Lot Vekemans, gespeeld door Theaterprojectgroep SPIN. De voorstelling vindt plaats in de tuin.

14 september 2019

OPENING VAN HET NIEUWE SEIZOEN. In alle ruimtes van het dak tot de kelder, van de kleedkamer tot de grote zaal en 't Fundament vinden kleine optredens plaats: korte sketches, dans, cabaret, muzikale bijdragen, verhalen, acrobatiek, je kunt van alles tegenkomen.