PROGRAMMA

1 september 2019

Geïnspireerd door de rijkheid van onze planeet en het werk van Toon Tellegen, Jan Terlouw en Bruno Latour ontstaat er een liefdevol sprookje waarin ook het publiek een bijzondere rol speelt.
Leven we nog lang en gelukkig of....?

14 september 2019

OPENING VAN HET NIEUWE SEIZOEN.
In alle ruimtes van het dak tot de kelder, van de kleedkamer tot de grote zaal en 't Fundament vinden kleine optredens plaats: korte sketches, dans, cabaret, muzikale bijdragen, verhalen, acrobatiek, je kunt van alles tegenkomen.

19 september 2019

Arie Vuyk laat je kennismaken met nieuwe talenten op het cabaret-podium. Vandaag in ieder geval met Dylan Berkeveld en Hermes Ahmadi.
En natuurlijk een kort optreden van Arie Vuyk zelf.

27 september 2019

Netwerkavond van Stichting Collage netwerk. Met een speciaal optreden van het Haagse cabaretduo Roelfien & Aleid met gepeperde dialogen, pittige liedjes en verkwikkende dosis droge humor.
Iedereen is van harte welkom voor de voorstelling en aansluitende borrel!

29 september 2019

Songs On A Wire is een band met een jaarlijks wisselend programma.
Ze speelden afgelopen jaren al muziek van Leonard Cohen, de Beatles en de Stones. Dit jaar zijn het de McGarrigles en de Wainwrights (plus natuurlijk het beste van voorgaande sessies).

6 oktober 2019

DE GEDICHTENSALON IS TERUG, nu verzorgd door Liliane Waanders.
Dichters lezen voor uit eigen werk en laten zich inspireren door het thema "Oude Maasweg, kwart voor drie".

27 oktober 2019 tot 10 november 2019

Als geen ander bouwde Juliana van Stolberg een gedegen fundament onder het leven van haar zoon Willem van Oranje, onze Vaders des vaderlands… Als geen andere vrouw weerstreefde Anna van Saksen haar man Willem van Oranje.
Twee vrouwen geven een niet gekend beeld van Willem van Oranje.

Reserveren nog niet mogelijk
8 november 2019

Trompettiste Saskia Laroo viert deze avond vier mijlpalen: ze staat 40 jaar op het podium, viert 25 jaar Saskia Laroo Band en Laroo Records, én ze presenteert haar nieuwe album Trumpets around the World.
Op 1 november speelt zij in het Concertgebouw; nu in Theater 't Kapelletje!

8 december 2019

Alternatief Kerstspektakel voor diegenen die eens wat anders willen met Kerst. Vooral als je een hartgrondige hekel hebt aan Kerst is dit een echte aanrader!
Pieter zingt, speelt piano en tenorsax en wordt begeleid door Hans Voogt op contrabas en gitaar en Wilco de witte, slagwerk.