PROGRAMMA

19 september 2019

Arie Vuyk laat je kennismaken met nieuwe talenten op het cabaret-podium. Vandaag met Dylan Berkeveld, Prasad Postma en Hermes Ahmadi.
En natuurlijk een kort optreden van Arie Vuyk zelf.

20 september 2019

Isha van der Burg met haar eerste cabaretvoorstelling: Helemaal zelf geschreven!

26 september 2019

De 'nieuwe vrijwilliger', wie is dat......? De nieuwe vrijwilliger bestaat niet.
Maar vrijwilligers van nu zijn wel anders dan 'de ouwe, trouwe vrijwilligers van vroeger'. Symposium van CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg.

27 september 2019

Netwerkavond van Stichting Collage netwerk. Met een speciaal optreden van het Haagse cabaretduo Roelfien & Aleid met gepeperde dialogen, pittige liedjes en verkwikkende dosis droge humor.
Iedereen is van harte welkom voor de voorstelling en aansluitende borrel!

29 september 2019

Songs On A Wire is een band met een jaarlijks wisselend programma.
Ze speelden afgelopen jaren al muziek van Leonard Cohen, de Beatles en de Stones. Dit jaar zijn het de McGarrigles en de Wainwrights (plus natuurlijk het beste van voorgaande sessies).

4 oktober 2019

Benefietavond van Four Waves Business Coaches ten bate van de Stichting MommaLuv.

6 oktober 2019

DE GEDICHTENSALON IS TERUG, nu verzorgd door Liliane Waanders.
Dichters lezen voor uit eigen werk en laten zich inspireren door het thema "Oude Maasweg, kwart voor drie". Met Nadia Pepels, Marthe van Gils, Kim Longwood, Jan de Grauw, Wilma Blanken en Bert Blom.

12 oktober 2019

Jaarlijkse bijeenkomst voor Leden van de Familie van Theater 't Kapelletje.
Van 17.00 - 18.00 openbaar gedeelte met een speciale voorstelling van de prijswinnende voorstelling 'Sonnetten' van KRT en het afscheid van Henk Derksen.
In verband met de te verwachten belangstelling vragen wij zowel familieleden als niet-familieleden via de knop Reserveren te laten weten als ze komen.

27 oktober 2019 tot 10 november 2019

Als geen ander bouwde Juliana van Stolberg een gedegen fundament onder het leven van haar zoon Willem van Oranje, onze Vaders des vaderlands… Als geen andere vrouw weerstreefde Anna van Saksen haar man Willem van Oranje.
Twee vrouwen geven een niet gekend beeld van Willem van Oranje.

27 okt - 15:15 uur 10 nov - 15:15 uur Reserveren: www.historisch-theater.nl, onder 'Kaarten'.
31 oktober 2019

Deze keer in een nieuwe samenstelling met deels oude bekenden: Fabian Fransesco en Arjan Evertz, die je allebei zeker een keer gezien moet hebben. Plus een geheel nieuw talent: Afke Teunen. Presentatie: Arie Vuyk.

8 november 2019

Trompettiste Saskia Laroo viert deze avond vier mijlpalen: ze staat 40 jaar op het podium, viert 25 jaar Saskia Laroo Band en Laroo Records, én ze presenteert haar nieuwe album Trumpets around the World.
Op 1 november speelt zij in het Concertgebouw; nu in Theater 't Kapelletje!

8 december 2019

Alternatief Kerstspektakel voor diegenen die eens wat anders willen met Kerst. Vooral als je een hartgrondige hekel hebt aan Kerst is dit een echte aanrader!
Pieter zingt, speelt piano en tenorsax en wordt begeleid door Hans Voogt op contrabas en gitaar en Wilco de witte, slagwerk.