Vrijmoedige gesprekken

Het eerste complete theaterweekend na de corona-tijd hebben we alweer achter de rug! De Maasstadspelers beten op 18, 19 en 20 juni het spits af met “Vrijmoedige gesprekken”, gebaseerd op een tv-serie van Ingmar Bergman.
Het werden drie mooie avonden, die hoge verwachtingen wekken over wat ons de komende tijd nog meer te wachten staat. Het stuk was boeiend, het werd met overtuiging gespeeld; kortom het was een goede voorstelling.
Ondanks dat de foyer nog niet kon worden gebruikt en het ook nog niet mogelijk was na afloop in de tuin nog iets te drinken, waren twee van de drie voorstellingen  compleet uitverkocht (maar ja, er mochten dan ook maar maximaal 30 mensen in de zaal).

Hulde aan de Maasstadspelers, dat ze bij het uitbreken van de pandemie niet bij de pakken neer zijn gaan zitten, maar steeds op allerlei creatieve manieren hebben gezocht naar mogelijkheden om – binnen de regels –  door te gaan met repeteren. En daardoor waren zij in staat zo snel na het ingaan van de eerste versoepelingen dit stuk overtuigend op de planken te zetten.