Zang- en muziekles in ’t Fundament

Van 23 juni t/m 21 juli bied ik lessen aan op de woensdagavond. Je kunt kiezen uit zang-, gitaar- en / of duo-lessen. De lessen zijn geschikt voor elk niveau. Zowel privé- als groepslessen zijn mogelijk.

Zanglessen
In de zanglessen wordt aandacht besteed aan verschillende zangtechnieken (zowel klassieke als moderne, bijv. Estill en Lichtenberg) en zullen we deze technieken toepassen in zelf gekozen liederen. Hierbij kan ik op de piano of gitaar begeleiden.

Gitaarlessen
In de gitaarlessen wordt aandacht besteed aan linker- en rechterhand technieken (tokkelen en / of plectrumtechniek), klank en melodie- en akkoordenspel. Zowel klassiek / folk als elektrisch gitaar is mogelijk. Versterker (PA) in ’t Fundament is aanwezig.

Duo-lessen (zang)
In de duo-lessen besteden we aandacht aan zuiverheid, timbre, “blending” (samenklank), adem en interpretatie. Het zingen in een kleine groep is erg leerzaam voor bijv. koorleden. Verschillende muziekidiomen zijn mogelijk ( Oude Muziek, klassieke muziek en populaire muziek). Lijkt je dit leuk en interessant, dan kun je je hiervoor opgeven (met voorkeur voor bepaalde data / tijd): ik kijk dan of er andere mensen zijn die dit ook graag willen doen. Het is dus niet zo dat je zelf persé een duo moet regelen / vormen.
Een combinatie van 2 of 3 lesvormen is uiteraard ook mogelijk. Het aantal lessen kun je zelf bepalen.

De lessen worden ‘corona-proof’ gegeven: we houden voldoende afstand en ’t Fundament kan goed worden geventileerd. Tussen de lessen las ik 10 minuten in om extra te luchten en om te desinfecteren.

Data en tijden:
woensdag 23 juni: tussen 19.30h en 22.00h
woensdag 30 juni: tussen 17.00h en 22.00h
woensdag 7 juli: onder voorbehoud! (tussen 19.30h en 22.00h)
woensdag 14 juli: tussen 17.00h en 22.00h
woensdag 21 juli: tussen 19.30h en 22.00h (onder voorbehoud vanaf 17.30h)

Lesduur: 50 minuten

Tarieven:
Leerlingen vanaf 21 jaar: € 42,00 incl. 21% BTW
Leerlingen tot 21 jaar: € 35,00 ( BTW vrijgesteld)
Duo-les (2 pers.) vanaf 21 jaar: € 31,00 incl. BTW p.p.
Duo-les (2 pers.) tot 21 jaar: € 26,00 p.p. ( BTW vrijgesteld)

Betaling
Betaling dient vooraf te geschieden. Voor een reeks van 4 lessen geef ik een korting van 10%.
N.B. Lessen die worden afgezegd kan ik helaas niet restitueren ivm de geplande huur. Wel is het mogelijk om te kijken of een les verzet kan worden, mocht er ergens nog een vrije plek zijn.

Contact: robertverheulzomercursus@gmail.com
Facebook:
https://www.facebook.com/robert.verheul.33